Frequently Asked Question

Reserveren voor de samenkomst

bijgewerkt op 6 maand(en) geleden

Als u een dienst wilt bezoeken, zult u zich hiervoor uiterlijk voor zaterdag 18:00 uur (voorafgaand aan die betreffende zondag) digitaal moeten aanmelden. Mocht u geen internet hebben, dan kunt u zich ook aanmelden bij één van de raadsleden.

Ga naar de reserveringspagina op de website.

Vul hier je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en klik op: 'volgende stap' 1e scherm reserveren
Beantwoordt de gezondheidsvragen door deze aan te vinken. Klik op: ‘volgende stap image
Kies hier de datum van de samenkomst die je wilt bezoeken, vul verder met hoeveel volwassenen(12+) u wilt komen en eventueel hoeveel kinderen (>12 jaar) deze zijn onderverdeeld in kindercreche en 2 groepen zondagsschool. Klik op: 'versturen' image

Nadat je op 'versturen' hebt geklikt, staat je aanvraag bij ons in het systeem. Je ontvangt automatisch een mail (samenkomst reserveren) waarin vermeld wordt dat de reservering nog niet bevestigd is. Deze bevestiging ontvang je uiterlijk zaterdagavond. Mochten er teveel aanmeldingen zijn, dan ontvang je een e-mail dat het vanwege teveel aanmeldingen helaas niet mogelijk is om de samenkomst te bezoeken. Uiteraard heb je dan wel voorrang voor het bezoeken van de samenkomst de week daarop (je moet je hiervoor dan nog wel opnieuw aanmelden).

Mocht je vanwege teveel aanmeldingen de samenkomst niet kunnen bezoeken, dan kun je wel de samenkomst volgen als livestream via onze website live.hetbakensteenwijk.nl

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...